Toepassing

Toepassing

Armaturen en lichtbronnen komen voor in veel verschillende vormen en zijn in een breed aantal situaties toe te passen. Hierdoor ontstaat nog wel eens twijfel over wat de juiste keuze is. VerlichtingNL heeft jarenlange ervaring binnen de verlichtingsbranche en voorziet je graag van deskundig advies. Heb je twijfels over welke armaturen of lichtbronnen geschikt zijn voor jouw situatie? In deze categorie hebben we de producten ingedeeld per toepassingsmogelijkheid. Op zoek naar een lichtoplossing voor in de keuken? We hebben alle producten geschikt voor in de keuken alvast geselecteerd. Op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden in jouw situatie. Heb je toch een aantal twijfels? Neem contact op voor een deskundig en vrijblijvend advies. Onze medewerkers helpen je graag. Onderaan deze pagina vind je de contactinformatie.

Verlichting voor iedere situatie

Er wordt hedendaags nog steeds (te) veel gebruik gemaakt van verouderde verlichting. Dit zien we terug in een groot aantal situaties. Dit kan zijn op de werkplek, maar ook de keuken- of badkamer verlichting is vaak verouderd. De grootste nadelen van verouderde verlichting zijn dat het bijvoorbeeld de productiviteit op de werkvloer niet ten goede komt. Daarnaast is verouderde verlichting minder zuinig en zal dus zwaarder op de energierekening drukken. De techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan binnen de verlichtingsbranche waardoor consumenten en bedrijven niet altijd een goed beeld hebben van de mogelijkheden. VerlichtingNL snapt dat niet iedereen de tijd heeft om de laatste ontwikkelingen m.b.t. verlichting in de gaten te houden. Wij hebben deze taak op ons genomen en de beste producten per situatie ondergebracht in bovenstaande categorieën. Door te navigeren via bovenstaand menu krijg je een overzicht met de meest geschikte producten voor jouw situatie.

Lichtoplossingen op maat

Staat jouw perfecte lichtoplossing er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies van ervaren lichtspecialisten. Naast jarenlange ervaring met verlichting, is VerlichtingNL merkonafhankelijk. Hierdoor zijn we in staat om voor iedere unieke situatie de beste lichtoplossing te leveren. Stel je vragen in de chat, bel met 053 203 00 11 of stuur een e-mail naar info@verlichtingnl.nl. Onze deskundige medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen.