Lampen

Lampen

Heb je een armatuur gekocht en ben je op zoek naar lampen? Dan ben je bij VerlichtingNL aan het juiste adres. Alle lampen (lichtbronnen) kun je eenvoudig online bij ons bestellen. In ons assortiment vind je led lampen, tl verlichting, pl verlichting, gloeilampen, halogeen verlichting, gasontladingslampen, etc.

Populair: Philips LED-lampen, Philips T5-verlichting 

Merken: Philips, Sylvania, Blinq88 

De juiste lamp online uitkiezen kan best een uitdaging zijn. Zo dien je rekening te houden met het juiste vermogen, de juiste hoeveelheid licht, de juiste lichtkleur en ook de lichtuitstraling van de lampen. Het licht dat onze ogen waarneemt heeft bijzonder veel effect op onze gemoedstoestand. Daarom is het kiezen van de juiste lamp een belangrijk onderdeel van het totale lichtconcept. Door onze merk onafhankelijkheid hebben wij voor jou de meest milieuvriendelijke en kwalitatief hoogstaande lampen geselecteerd voor de beste prijs.

Lampen online kopen bij VerlichtingNL

De meeste mensen kopen tl lampen en led lampen bij de bouwmarkt, maar wist je dat dit ook online kon? In ons assortiment vind je een ruime keuze aan LED lampen, tl lampen, halogeenlampen, gloeilampen, gasontladingslampen, infraroodlamp, neon lamp, aquarium verlichting en lampen voor een speciale toepassing. Wanneer je een tl lamp of led lamp online koopt wordt die met zorg verpakt zodat het in goede staat bij jou thuis wordt afgeleverd. Staat de lamp die jij zoekt er niet tussen? Neem dan contact met op onze klantenservice, want de kans is groot dat wij de juiste lamp die jij wilt kopen wel in ons assortiment hebben.


Geschikte lampen voor al je verlichting

Verlichting is een breed begrip maar weet jij welke lampen jij nodig hebt voor je verlichting? Vaak lezen mensen het artikelnummer of serienummer die op de lamp vermeld staat en hiermee gaan ze vaak naar de bouwmarkt. Bij VerlichtingNL gaat dat een stuk eenvoudiger en schaf je voortaan de lampen voor jouw verlichting online aan. Het nummer dat je afleest op de lamp kun je invoeren in onze zoekbalk en je zult eenvoudig en snel je lamp vinden. Alle gangbare maten en wattages zijn direct uit voorraad leverbaar voor een scherpe prijs.


Oude lampen vervangen door bijvoorbeeld led

Je oude lampen vervangen door led lampen kan een hoop geld besparen. Afhankelijk van de situatie is dit al snel 60 procent vergeleken met de verouderde t8 verlichting. De meeste mensen schrikken vaak bij de aanschafprijs, maar wist je dat led lampen kopen helemaal niet duur hoeft te zijn? In de meeste gevallen kun je de oude t8 lampen een op een vervangen met led lampen. Voordat je dit doet moet je eerst vaststellen of je conventionele lampen hebt of hoogfrequente lampen. In beide gevallen zijn de lampen te vervangen door led lampen. Heb jij geen idee wat voor lampen jij hebt?  Onze klantenservice helpt jou graag verder.


Welke soorten lampen kun jij bij VerlichtingNL aanschaffen

Bij VerlichtingNL bieden we verschillende soorten lampen aan van verschillende merken. Naast de bekende en veelvoorkomende merken bieden wij ook andere merken aan in ons assortiment die qua kwaliteit niks onder doen. VerlichtingNL staat garant voor al haar producten en dat geldt ook voor producten met een B-merk. In de categorie lampen vind je verschillende soorten lampen:

• led lampen (led tl lampen, led spots, led strips)


• tl lampen (t8 en t5 lampen, pl lampen)


• halogeenlampen 


• gloeilampen


• gasontladingslampen (cdmt)


• aquarium verlichting 


• speciale lampen (uv lampen, ir lampen, signaallampen).