LED drivers

LED drivers

Op zoek naar een driver voor led verlichting? VerlichtingNL heeft een uitgebreidt assortiment aan drivers voor de verlichting. Er zijn een aantal populaire merken o.a. Philips, Osram en Tronix. Een led driver is verkrijgbaar in 12V, 24V en 230V spanning. Dus op zoek naar een driver voor jouw verlichting? Bestel dan nu bij VerlichtingNL de voor jouw bestemde driver. Bekijk hieronder het assortiment.

Bij led verlichting wordt er gebruik gemaakt van een driver. Tegenwoordig gaat men steeds meer over naar led verlichting, waar de driver voor nodig zijn. Doordat led constante stroomsterkte nodig heeft is hier een led driver voor nodig is. Je kunt de driver zien als een voorschakelapparaat voor de huidige tl verlichting.

Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

191 artikelen gevonden

  1. Osram LEDDRIVER OT FIT 75 VS20
    € 30,36 € 25,09
  2. Osram OTI DALI 160/24 TW VS20
    € 238,52 € 197,12
Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

191 artikelen gevonden

LED driver om de verlichting dimbaar te maken  

Graag je led lampen met een driver dimbaar maken? Dan heb je uiteraard ook een led driver nodig die dimbaar is. Om je Led lampen te dimmen heb je constante spanning nodig. De led driver dimbaar zorgt voor een spanningsbron met constante stroom. Led drivers zijn er in verschillende spanningen. Zo zijn ze te verkrijgen in 12V, 24V en 230V. Ook is de kwaliteit van de driver erg belangrijk, de ene led driver kan tot 50% dimmen en de andere tot 100%.

LED driver op een spanning van 12V of 24V

Een led driver zorgt dat de netspanning wordt omgezet naar de 12V of 24V van de lampen. De driver heeft in principe dezelfde werking als een transformator. Netspanning zit in de meeste gevallen 230V op. Een lamp met een lager voltage van bijvoorbeeld 12V wordt door de led driver naar deze spanning gebracht. Bij een armatuur zit meestal de driver inbegrepen, maar zijn uiteraard ook los te verkrijgen bij VerlichtingNL. Bekijk nu het assortiment aan drivers.

LED driver voor iedere LED lamp

Overgegaan naar Led verlichting en nu nog op zoek naar de juiste LED driver voor je lamp? Bij VerlichtingNL heb je verschillende soorten LED drivers. Met verschillende top-merken heeft VerlichtingNL van elke prijs kwaliteitsverhouding een led driver. Bestel dan nu jouw led driver bij VerlichtingNL en zorg dat je het beste uit je led lamp haalt.