Accessoires

Accessoires

Bij verlichting horen ook accessoires en toebehoren van de lamp of het armatuur. In vele gevallen worden deze accessoires vanaf de fabriek meegeleverd, echter wanneer er een onderdeel kapot gaat of er later een uitbreiding komt is het handig als je deze accessoires los kunt aanschaffen. Natuurlijk kunnen de accessoires ook ingebouwd worden door VerlichtingNL. Het is in dit geval van belang dat dit van te voren gemeld wordt zodat er gekeken kan worden wat er mogelijk is.

Accessoires zijn zowel universeel als specifiek beschikbaar. Voorschakelapparaten voor tl verlichting of accu’s voor noodverlichting zijn in sommige gevallen voor meerdere armaturen toe te passen. Fittingen, led drivers en starters worden in vele gevallen specifiek toegepast. Wanneer je twijfelt of meer wilt weten over de accessoires voor jou armatuur of lamp kun je contact opnemen met de klantenservice. Bekijk hieronder het assortiment aan accessoires.

Verlichting onderdelen en accessoires kopen bij een groothandel 

Het grootste assortiment aan verlichting onderdelen en accessoires heeft VerlichtingNL online staan. Op basis van artikelnummers, merken of op basis van het soort armatuur of lamp vind je de bijbehorende opties voor jou toepassing. Alle verlichting onderdelen en accessoires zijn binnen 48 uur leverbaar en voorraadartikelen zelfs binnen 24 uur. Tevens zijn grotere aantallen met een staffelkorting ook online te bestellen.

Koop je vaker verlichting of denk je vaker verlichting onderdelen en accessoires nodig te hebben dan is het wellicht makkelijk als je een account aanmaakt. VerlichtingNL is behalve groothandel ook leverancier voor verschillende klantgroepen. Bestellen met een account gaat sneller en de klantenservice kan jou beter helpen. Daarnaast profiteer je als vaste klant ook van scherpe prijzen.

 

Lamp onderdelen bestellen 

In de categorie accessoires kun je ook lamp onderdelen aanschaffen. Verschillende soorten lamphouders, starters en fittingen zijn in vele gevallen uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft VerlichtingNL ook allerlei soorten aansluitmaterialen in het assortiment in de categorie “schakelmateriaal”. Heb jij weinig kennis van de lamp en bestel je liever geen losse lamp onderdelen dan is het verstandig om hulp in te schakelen van de klantenservice. In sommige gevallen is een lamp vervangen nog goedkoper dan losse onderdelen vervangen.