Vlaggenmast verlichting

Vlaggenmast verlichting

Om van jouw vlag of banier een echte blikvanger te maken hebben wij de juiste oplossing. De PoleLed en de BannerVison verlichting zorgen ervoor dat jouw boodschap die op jouw banier staat op elk moment van de dag zichtbaar is! Hoogwaardige LED-techniek in een vandalismebestendig armatuur lichten de vlaggenmast en banier van onderen af aan, waardoor jouw logo of tekst extra opvalt.

Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

3 Items

 1. BannerVision
  € 998,24 € 824,99
 2. PoleLed
  € 589,88 € 487,50
 3. PoleLed extended
  € 995,00 € 822,31
Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

3 Items

Vlaggenmast verlichting 6 meter en hoger

Of je nou opzoek bent naar vlaggenmast verlichting voor 6 meter, 8 meter of naar vlaggenmast verlichting voor 10 meter wij hebben voor elk een verlichtingsoplossing. Of deze nu nieuw is, of al in gebruik. Deze unieke vlaggenmast verlichting bestaat uit een krans van powerleds die in een cirkel rondom de mast zitten. Het maakt dus niet uit vanuit welke hoek de wind draait: de vlag of banier staat altijd vol in het licht.

Vlaggenmast verlichting op maat Deze vlaggenmast verlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit:

 • De PoleLed; de PoleLed wordt direct onder de vlag of banier gemonteerd en is geschikt voor alle masten tot en met een diameter van 120 mm.
 • De PoleLed Extended; voor vlaggenmasten die hoger zijn dan 10 meter bieden wij jou de PoleLed Extended aan. De PoleLed Extended is bruikbaar op masten met een maximale diameter van 145 mm.
 • De BannerVision; wil jij dat jouw vlag of banier 24 uur per dag zichtbaar is? Kies dan voor de BannerVision. De BannerVison wordt op het voetstuk gemonteerd en is geschikt voor alle masten tot en met een diameter van 222 mm.

Hiernaast kan je voor extra bescherming van de mast zorgen door de beschermbeugel van Limeta aan te schaffen.


Verbeterde zichtbaarheid met de BannerVision

Met je vlag of banier zorg je ervoor dat je zichtbaar bent. Je trekt de aandacht van voorbijkomend publiek. Door vlaggenmast verlichting aan je vlag en banier toe te voegen, val je maar liefst vijf keer zo veel op. Hiernaast is uit onderzoek gebleken dat verlichting en beweging de hoogste visuele attentiewaarde geeft. De vlaggenmast verlichting en de vlag of banier zorgen ervoor dat deze waarden aan elkaar verbonden worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van LED verlichting zijn de armaturen van Limeta ook nog eens erg duurzaam en energiezuinig. De vlaggenmast verlichting voegt dus echt waarde toe aan je herkenbaarheid.


Vlaggenmast verlichting prijs

Wil jij dat jouw boodschap echt opvalt? En ben jij er ook van overtuigd dat je door het toevoegen van verlichting aan je vlaggenmast meerwaarde creëert? Kijk dan eens naar ons assortiment.

 • De Limeta PoleLed verlichtingsoplossing voor € 375,- inclusief BTW.
 • De PoleLed Extended voor € 995,- inclusief BTW.
 • En de BannerVision die jouw 24 uur per dag, 7 dagen per week op laat vallen voor € 950,- inclusief BTW.

Wil jij graag verlichting voor je vlaggenmast, maar weet je niet precies welke lichtoplossing bij jou past of wil jij meer weten over de vlaggenmast verlichting prijs? Neem dan contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies van ervaren lichtspecialisten.