Led tl lampen

Led tl lampen

Met de beste prijs kom je bij VerlichtingNL om je led tl lampen te kopen. Vergeleken met je huidige tl-lampen, bespaar je al zo 60 - 70% op de energie. Bekijk hieronder alle led tl lampen die bij VerlichtingNL verkrijgbaar zijn. <br><br>

De led tl lampen zijn er in verschillende lengtes die je huidige T8 verlichting direct kunnen vervangen. Zo heb je de led tl lampen 60 cm, 120 cm en 150 cm. Dit zijn de meest gangbare maten, die je T8 verlichting een op een vervangen. De led tl lampen vervangen de standaard: 18W (60 cm), 36W (120 cm) en 58W (150 cm) t8 buizen.

Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

450 artikelen gevonden

Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

450 artikelen gevonden

Led tl lampen kopen bij VerlichtingNL

Bij VerlichtingNL kun je alle soorten en maten led tl lampen kopen! Met merken als Philips, Osram, Sylvania en Megaman, is er een uitgebreid assortiment aan led tl lampen. Wil je besparen op je huidige tl-lampen, kies dan voor led tl lampen of laat je adviseren door onze klantenservice. 

 

Zijn tl lampen te vervangen door led tl lampen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om de huidige tl-lampen, een op een te vervangen met led tl lampen. T8
De led tl lampen beschikken over een levensduur van 45.000 tot 50.000 branduren.

Er zijn natuurlijk ook verschillende kleurcodes, te bestaan uit 830, 840 en 865. Hetzelfde licht houden als je vorige tl lamp? Kijk dan op je huidige tl lamp! Voor vragen en/of onduidelijkheden neem gerust contact op met de klantenservice.

Op zoek naar andere afmetingen? Of heeft u vragen en /of onduidelijkheden over de huidige situatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers!

 

Wat is de terugverdientijd op de led tl lampen?

De investering van led tl lampen is al snel terugverdiend. Blijf dus niet te lang bij je huidige T8 buizen en vervang ze nu door led tl lampen te kopen. Het rendement gecombineerd met de lange levensduur is het in mum van tijd terugverdiend.

Weten wat jij kan besparen? Gebruik de besparingscalculator in het tabje naast “meer informatie”.

 

Koop complete led tl verlichting inclusief armatuur

Wil je de led tl verlichting compleet hebben? VerlichtingNL biedt complete led verlichtingsarmaturen aan van verschillende merken. Ideaal voor een snelle led oplossing die plug-and-play aangesloten kunnen worden. Meer weten over deze complete led tl verlichting? 

Voordelen led tl verlichting:

  • Snelle terugverdientijd
  • Duurzame verlichting
  • Besparing van al meer dan 50% op de energie
  • 45.000 - 50.000 branduren