Starters

Starters

Starters voor tl lampen kun je uiteraard bij VerlichtingNL kopen. De starters zorgen samen met een voorschakelapparaat ervoor dat de verlichting gaat branden. De Ecoclick starter zijn de meest voorkomende starters voor tl lampen. De Ecoclick starter voor tl lampen zorgen voor een verlengde levensduur van 25%. Een starter voor tl lampen kopen doe je dus bij VerlichtingNL. Bekijk hieronder het assortiment.

Starters zijn makkelijk en snel te installeren. Bij het vervangen van de tl lampen is het ook aangeraden om dan ook de starter mee te vervangen. Er zijn verschillende types starters voor tl lampen. Zo wordt er in meeste gevallen de S10 Starter of de S2 starter gebruikt.

Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

24 artikelen gevonden

Pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

24 artikelen gevonden

Pagina

S10 starters voor tl lampen kopen?

De S10 starter wordt gebruikt bij tl lampen met wattages tussen de 4W en 65W. Deze starter wordt gebruikt bij één lamp per één VSA. De type lampen waarvoor de S10 starter geschikt zijn, zijn PL-lampen en de huidige T8 TL lampen.

 

S2 starter voor tl lampen kopen?

De S2 starter wordt in tegenstelling tot de S10 starter gebruikt bij tl lampen met wattages tussen de 4W en 22W. De starter wordt gebruikt bij twee lampen per VSA. Deze starter is te gebruiken bij PL-lampen en T8 tl lampen.

 

Heb je vragen over welke starter het best bij jouw verlichting past? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.