Wat is T5 verlichting?
T5 lamp is een TL lamp die zuiniger is dan een T8 TL lamp. T5 verlichting is de technologie na de conventionele T8 TL lamp ( in veel gevallen de huidige situatie) en het product voor de LED technologie.
 
Voor wie is T5 verlichting?
T5 verlichting is er voor iedereen die deze jaren wil meewerken aan de hot items, denk hierbij aan; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Co2 reductie, duurzaam ondernemen, kosten besparen, werk processen optimaliseren.
Als het goed is bent u altijd ook altijd op zoek naar kansen en verbeteringen binnen uw organisatie met het beste rendement.
 
Wat zijn de kenmerken van T5 verlichting?
Je kunt T5 verlichting herkennen aan de dunne fel licht gevende buizen en de armaturen waarin ze zitten. De formaten van de T5 lampen wijken ook iets af van in de meeste gevallen T8 lamp. Ze zijn wat smaller en korter
De T5 verlichting armaturen zijn veelal met aluminium bewerkt en zorgen voor een goede weerkaatsing van het licht voor een maximale lichtopbrengst.
 
Wat zijn de voordelen van T5 verlichting?
T5 verlichting werkt besparend want het verbruikt tussen de 40% en de 60% minder stroom.
Geen grote investeringen om T5 verlichting aan te schaffen. Uw investering voor T5 verlichting heeft u met ongeveer 18 maanden terug verdiend (in veel gevallen al eerder) of u er nu één lamp vervangt of duizend.
U maakt gebruik van uw huidige armaturen en u kunt in 3 stappen uw T5 verlichting hebben.
Stap1;Haal uw huidige T8 lamp eruit.
Stap 2; Draai de starter eruit.
Stap 3 Draai de T5 Bespaar Adapter (de T5 lamp zit er al in gemonteerd) er op dezelfde wijze er weer in.