Luxform HL Solar Huisnr. Lamp Cornwall 3/20 LM

Op voorraad Vandaag besteld binnen 1-5 werkdagen verzonden
€ 19,11 € 15,79
Offerte aanvragen
Informatie
Merk Luxform
EAN Dit is het Europees Artikel Nummer. Bent u specifiek op zoek naar een product? Zoek dan naar de cijferreeks onder de barcode van het product. 8719099341063
Productcode 34106
Fabrikant Luxform

De Solar Cornwall Huisnummer wandlamp van Luxform is de meest eenvoudige manier van het plaatsen van verlichting in uw tuin.

 heeft immers geen stroomkabels nodig! Alleen voldoende (zon)licht, zodat de accu (vervangbare batterij) via het zonnepaneel overdag bijgeladen kan worden. Zodra het 's avonds schemerig begint te worden, zal de lamp automatisch aangaan. Afhankelijk van het aantal uren (zon)licht die dag, zal de lamp ongeveer 6 uren branden. Dit model is voorzien met een ECO/ON schakelaar. Voor deze lamp betekent dat hij op de ECO stand continu 3 lumen licht geeft. Wanneer de lamp op de ON stand is ingeschakeld, brandt de lamp feller tot maar liefst 20 lumen. De kleur van de LED is warm wit. Door middel van de bijgeleverde bevestigingsplaat en schroeven en pluggen is deze lamp eenvoudig te plaatsen aan gevels en schuttingen. In de verpakking zijn 2 stuks van de cijferstickers 0 tot 9 en 1 stuk van de letterstickers A tot F bijgesloten, waarmee het huisnummer op de lamp bevestigd kan worden.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Luxform HL Solar Huisnr. Lamp Cornwall 3/20 LM
Uw situatie
Nieuwe lamp
Uw totale besparing
€0,-

Huidige kosten in verbruik per jaar

€0,-

Nieuwe kosten in verbruik per jaar

€0,-

per jaar

0 maanden

Terugverdiend