T5 lampen

Filters

T5 lampen

De T5 lamp is de opvolger van de traditionele T8 lamp. Ook wel beter bekend als de energiezuinige TL verlichting. Je kunt maar liefst 50% besparen op de traditionele T8 lamp. VerlichtingNL biedt een ruim assortiment van T5 lampen aan voor de laagste prijs!

 

We kunnen geen producten vinden op basis van je selectie.

Tl lampen zonder starter

Vervang oude tl lampen met tl lampen zonder starter. De T5 lampen worden aangedreven door een elektronisch voorschakelapparaat. Het is daardoor uitgesloten dat de buizen eerst gaan knipperen voordat ze aan gaan, zoals vroeger wel het geval was. Ze zullen direct aanspringen bij het omdraaien van de knop. Naast dat de T5 lampen zonder starter significant energiezuiniger zijn de de t8 lampen, gaan ze ook nog eens langer mee.

 

T5 verlichting vervangt T8

Bij het overstappen naar T5 verlichting is het noodzakelijk om een geheel nieuw armatuur te nemen. Dit komt omdat de afmetingen van deze buizen niet overeenkomen met de conventionele T8 verlichting. Wanneer u wilt besparen en het bestaande armatuur wilt houden, dan adviseert VerlichtingNL om over te gaan naar led. Led buizen komen overeen met de T8 buizen.

Heb je al T5 verlichting hangen? Dan is het al zeer energiebesparend ten opzichte van T8 verlichting. Ook is het in sommige gevallen niet rendabel genoeg om over te gaan naar led qua besparing. VerlichtingNL biedt de T5 lampen voor de scherpste prijs aan.