Waarom VerlichtingNL

Icoon voor beste prijs garantieBeste prijs garantie

Bij VerlichtingNL krijg je altijd de beste prijs! Iedere dag zijn we bezig om de prijs zo laag mogelijk te houden. Zie je hetzelfde product ergens anders goedkoper? Houd ons op de hoogte! Daarnaast is er een staffelkorting op aanvraag mogelijk! Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice of een offerte aanvragen.

Groot assortiment verlichtingGroot assortiment verlichting

Ben je op zoek naar verlichting? VerlichtingNL heeft een heel ruim assortiment in verlichting en aanverwante artikelen! Met meer dan 100.000 producten is er voor ieder wat wils. Kun je niet vinden wat je in gedachten hebt? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers!

Adviseur, specialist en leverancier in verlichtingAdviseur, specialist en leverancier

Al onze medewerkers zijn adviseurs en specialisten op het gebied van verlichting. Zoek je een speciale lamp? Of heb je een vraag over een lamp bij ons op de website? Neem gerust contact op via de klantenservice.

VerlichtingNL uw merkonafhankelijke specialistMerkonafhankelijk specialist

VerlichtingNL is een merkonafhankelijk webshop. Dit houdt in dat we niet zijn verbonden aan een bepaald merk lamp. VerlichtingNL kan je van alle merken voorzien.

Gratis verzending vanaf 100 euro Gratis verzending

Bij VerlichtingNL wordt er niet alleen snel geleverd, maar ook goedkoop!. Er wordt al gratis verzonden bij een bestelling vanaf €100,- excl. BTW. Pak hier je voordeel mee!

Voor 1700 uur bestel, morgen in huis Voorraadartikelen binnen 48uur in huis

Bij VerlichtingNL worden voorraadartikelen binnen 48 uur geleverd. Houd goed in de gaten welke producten onder de voorraadartikelen vallen en geniet van dit voordeel! Vragen over voorraadartikelen? Neem gerust contact op.

Gratis retourneren binnen 14 dagen Gratis retourneren

Niet tevreden met het product? Meld dit binnen 14 dagen en je krijgt je geld terug! Natuurlijk kun je ook kiezen om een alternatief product te ontvangen. Neem gerust contact op en zie wat er mogelijk is.

Ruime voorraad met meer dan 1.000 artikelenRuime voorraad

VerlichtngNL houdt een ruime voorraad aan. Met meer dan 1.000 producten op voorraad, kan VerlichtingNL je snel voorzien van de door jouw bestelde product(en). Vragen over de voorraadartikelen? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Icoon voor veilig afrekenen Veilig en eenvoudig afrekenen

Bij VerlichtingNL kun je afrekenen met het meest gebruikte en veiligste betalingssysteem: iDeal. Via iDeal hoef je geen zorgen te maken over je betaling. 90% van onze klanten maakt al gebruik van deze betalingsmogelijkheid.