Gasontladingslamp

Gasontladingslamp

Gasontladingslampen hebben een kunstmatige lichtbron. Het licht wordt ontstoken door elektrische stroom en gas in de lamp. Gasontladingslampen hebben een bijzonder hoog rendement vergeleken met standaard lichtbronnen. Naast een hoog rendement, hebben de gasontladingslampen een levensduur van gemiddeld 12.000 branduren. Vergeleken met klassieke gloeilampen gaat de gasontladingslamp 12 keer langer mee. Gasontladingslampen hebben de mogelijk om 90% van lichtspectrum weer te geven zodat de klant een goed beeld heeft van de te kopen producten.

Een gasontladingslamp werkt altijd in combinatie met een voorschakelapparaat. Wanneer er vervanging nodig is, adviseert VerlichtingNL altijd om de lamp en het voorschakelapparaat te vervangen. Voorschakelapparaten zijn te vinden in het menu accessoires, kopje vsa. De meeste voorkomende gasontladingslampen zijn:

  • CDM (-T);
  • HPI;
  • SON (-T);
  • SOX;
  • HPL (-N). <br>

<br>Staat de door jou gezochte lichtbron er niet tussen? Neem eenvoudig contact op met de online klantenservice, want de kans is groot dat VerlichtingNL de lichtbron wel in het assortiment heeft.

Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

217 artikelen gevonden

Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

217 artikelen gevonden

🍪 Cookie policy
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.