Betalen

Betalen kunnen we helaas niet leuker maken, maar wel makkelijker. Bij VerlichtingNL heb je meerdere betalingsmogelijkheden en daarnaast worden er geen extra kosten berekend voor bijvoorbeeld het betalen met een creditcard. De betaling vindt plaats in een bveiligd gedeelte van de pagina en is daardoor volledig afgeschermd. Bekijk hier de betalingsmogelijkheden bij VerlichtingNL.

Betaalwijze Kosten
iDeal Gratis
Banktransfer (vooraf overmaken) Gratis
Creditcard Gratis
PayPal Gratis
Op rekening (alleen voor vaste en zakelijk klanten) Gratis
Contant of pinnen in de showroom Gratis
Belgie
Bancontact nvt
KBC/CBC Payment Button nvt
Belfius Direct Net nvt

Betaling is niet gelukt

Mocht de betaling niet lukken i.v.m. een technisch mankement op de website, of is het bedrag niet afgeschreven van de de rekening, neem dan even contact op met de klantenservice. Uiteraard worden alle betalingen gecontroleerd, echter wordt niks uitgesloten. Wanneer je voor de eerste keer besteld bij VerlichtingNL, dient er betaald te worden vooraf de bestelling verstuurd wordt. Mocht er blijken dat er nog geen betaling is geregistreerd, dan wordt er een herinnering gestuurd met een betalingslink. Wanneer je liever met een andere betaalmethode de bestelling betaald, kan dit besproken worden met de klantenservice.


Betalen op rekening

Voor vaste en zakelijke klanten is het mogelijk om de betaling op rekening te voldoen. Dit houdt in dat de goederen verstuurd zullen worden zonder dat er vooraf een betaling is geregistreerd. Nadat de verzending is gedaan zal de factuur per mail verstuurd worden en geldt er een standaard betalingsconditie van 14 dagen (indien anders aangegeven of afgesproken).


BTW verleggen

Alle producten die aangeboden worden op VerlichtingNL worden standaard met en zonder BTW getoond. De BTW is in alle gevallen 21%. Voor bedrijven die in het "buitenland" gevestigd zijn is het mogelijk de BTW te laten verleggen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice. 

Tip: zorg dat je een geldig BTW nummer bij de hand hebt, of communiceer dit nummer eventueel per mail. VerlichtingNL zal het BTW nummer controleren en bij goedkeuring zal de BTW verlegd worden door de klantenservice.