Wand inbouw

Wand inbouw

Wand inbouw armaturen kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Van stijlvolle tot aan functionele verlichting. De armaturen zijn geschikt voor de volgende holle wanden; gipsplaten, steen en beton. Bij wand inbouw armaturen valt er te kiezen voor een led of tl variant. Voor een tl variant moet er wel rekening gehouden worden met een grotere inbouwruimte. Bekijk hieronder het assortiment aan wand inbouw armaturen. 

We kunnen geen producten vinden op basis van je selectie.

Wand inbouwverlichting kopen bij VerlichtingNL

Wand inbouwverlichting kopen doe je bij VerlichtingNL. Wand verlichting wordt vaak toegepast om meer sfeer aan te brengen in verschillende situaties. In bijvoorbeeld woonkamers, keukens of andere residentiële ruimten wordt het vaak toegepast. Denk hierbij aan een extra licht accent op de wand, of via wandverlichting een accent maken voor een schilderij of ander kunstobject. Er zijn talloze mogelijkheden bij het kopen van wand inbouwverlichting van VerlichtingNL.

Voordelen:

  • Strak design;
  • Makkelijk weg te werken;
  • stijlvolle en functionele oplossing.

 

Verschillende soorten wand inbouwspots

Veel voorkomende wand verlichting zijn de inbouwspots. Door de vele mogelijkheden en toepassingen zijn het zeer populaire producten bij wand inbouw verlichting. Door hiermee duidelijk traptreden te belichten in een trappenhuis of in het eigen huis, is dit een zeer stijlvolle toepassing. Naast een stijlvolle oplossing, is dit ook een zeer praktische oplossing qua veiligheid en nachtverlichting. Vragen over de toepassing van wand inbouwspots, neem eenvoudig contact op met de klantenservice.