Plafond opbouw

Plafond opbouw

Op zoek naar een opbouw armatuur die je direct kunt bevestigen aan het plafond, of waar het niet mogelijk is om het plafond te verlagen. Dan ben je bij VerlichtingNL op het juiste adres. VerlichtingNL heeft een ruim assortiment aan plafond opbouw armaturen. Ons assortiment bestaat uit trogarmaturen, montagebalken, waterdichte armaturen, spots. Deze armaturen zijn zowel in LED als in TL te verkrijgen. Bekijk het uitgebreide assortiment van VerlichtingNL aan plafond opbouw armaturen.

Ons assortiment van opbouwarmaturen bieden oplossingen aan voor elke situatie. Heb je een productiehal die verlicht moet worden? of ben je op zoek naar verlichting voor in je schuur/garage? Wij hebben voor iedere situatie een antwoord. Kijk rustig even verder in ons assortiment opbouwarmaturen. Kom je er niet helemaal uit, of heb je vragen over een product? Schrik dan niet om te bellen of gebruik te maken van onze chat service.

Populair: MEGA-LED Wide Beam, IP65 WD armaturen, Trogarmaturen
Merken: MacBright, DMLux, Nova, Northon

Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

3497 artikelen gevonden

Bekijken als Rooster Lijst
Oplopend sorteren

3497 artikelen gevonden

Plafond opbouw armaturen kopen bij VerlichtingNL

Met een zeer breed en diep assortiment aan plafond opbouw armaturen, is voor het kopen van opbouwarmaturen ieder wat wils. Van productiehal verlichting tot aan waterdichte armaturen. Een voorwerp specifiek belichten kan dan ook met de multifunctionele spots. Het assortiment aan opbouw armaturen bestaat uit:

  • Led armaturen;
  • Tl armaturen;
  • Montagebalken;
  • Trogarmaturen;
  • Spots;
  • Waterdichte armaturen.

Waarom wordt er veelal gekozen voor opbouwarmaturen

 Opbouwarmaturen komen direct tegen het plafond aan te hangen. Wanneer er niet voorzien is van een systeemplafond, is het zeer gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een betonnen plafond. Opbouw armaturen zijn ook te pendelen, dit betekent dat er met behulp van een pendelset het armatuur naar de gewenste hoogte wordt gebracht. Het pendelen komt vaak voor bij productiehallen, waar het plafond op te hoog is om het licht op de werkvloer te krijgen.

Voordelen:

  • Gemakkelijke montage;
  • Optie tot pendelen;
  • Gewenste positie bepalen.

 

Keuze uit een led of tl plafond opbouw armatuur

Tegenwoordig is er keus voor een klassieke tl of een energiebesparende led plafond opbouw armatuur. Doordat de nieuwe led armaturen zeer energiebesparend zijn, wordt er nu vaak voor led gekozen. Led armaturen zorgen voor een hoge lichtopbrengst, lagere wattage en een langere levensduur. Tl armaturen zijn zeker niet afgeschreven. In aanschaf zijn de tl armaturen qua prijs interessanter. De vervanging van een tl-buis valt ook lager uit, waardoor het overwegen tussen led en tl waard is. Vragen over de overweging tussen een led of tl plafond opbouw armatuur? Neem gerust contact op met de klantenservice, die je van advies op maat kunnen voorzien.