Luxform solar 3x Tacoma staande buitenlamp

Op voorraad Vandaag besteld binnen 1-5 werkdagen verzonden
€ 42,46 € 35,09
Offerte aanvragen
Informatie
Merk Luxform
EAN Dit is het Europees Artikel Nummer. Bent u specifiek op zoek naar een product? Zoek dan naar de cijferreeks onder de barcode van het product. 8719099343159
Productcode 34315
Fabrikant Luxform

De 3-set Solar LED Tacoma Post van Luxform is de meest eenvoudige manier van het plaatsen van verlichting in uw tuin. u heeft immers geen stroomkabels nodig! Alleen voldoende (zon)licht, zodat de accu (vervangbare batterij) via het zonnepaneel overdag bijgeladen kan worden. Zodra het 's avonds schemerig begint te worden, zal de lamp automatisch aangaan. Dit model is voorzien van een zelfdimmende "all year round" chip, die zorgt dat de lamp zowel in de zomer als in de winter gegarandeerd 6 uur brand (de lamp brandt in de zomer feller en in de winter minder fel, maar wel even lang). De lamp is voorzien van warm witte LED met een lichtopbrengst van 5 lumen. De steker zorgt ervoor dat de lamp eenvoudig in de tuin is te plaatsen. Bij deze lamp wordt ook een voetplaatje meegeleverd waarmee hij makkelijk op een vlonder te plaatsen is.

Solar verlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om ’s avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, die ’s avonds zorgt voor de benodigde energie. Tip: Plaats de lamp overdag op een zonnige plaats, zodat de batterij optimaal geladen kan worden.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Luxform solar 3x Tacoma staande buitenlamp
Uw situatie
Nieuwe lamp
Uw totale besparing
€0,-

Huidige kosten in verbruik per jaar

€0,-

Nieuwe kosten in verbruik per jaar

€0,-

per jaar

0 maanden

Terugverdiend