Vervang al u lichtbronnen door een zuinige, op maat LED module.

Wat zijn LED modules?
LED modules bestaan uit afzonderlijke LED’s die worden bevestigd op een printplaat. De printplaat kan in elke gewenste vorm en afmeting gemaakt worden. De Lumen/watt verhouding kan zelfs oplopen tot 176 lm/W. Doordat de modules in elke gewenste vorm gemaakt kunnen worden, zijn ze toepasbaar in vrijwel elke situatie, zowel binnen als buiten.

Figuur 1   LED module
Een LED module zoals hierboven (Figuur 1) is makkelijk te monteren met bijvoorbeeld schroefjes, push fix of lijm. Elke ondergrond is mogelijk en ook echt elke toepassing! Als de LED module in het zicht hangt kan er ook een cover op worden geplaatst(figuur 2 en 3).

Figuur 2     Figuur 3

Buiten alle ‘’standaard’’ toepassingen als kantoorverlichting, straatverlichting en binnen/buitenhuis verlichting. kunt u de LED modules ook gebruiken om de gevel van u winkel aantrekkelijk te presenteren. U plaatst de modules simpelweg op/achter de polycarbonaat letters. Met de LED modules kunt u dus elke lichtbron vervangen door een zuinige variant die ook nog eens meer licht uitstoot, zowel thuis als op de zaak. Buiten de energiebesparing die wel tot 80% kan oplopen hebben de modules ook een levensduur van 50000. En er is zelfs een flexibele LED Module(zie Figuur 6).

Wilt u op maat advies voor de beste LED module voor uw situatie? Neem dan contact op met 035-7113490 voor direct advies met onze LED module specialist. Of mail naar Info@tlbesparen.nl


Figuur 6
 

Kleur 3000 – 6500K
Lm/W Tot 176lm/W
Levensduur 50.000 branduren
Mac Adam steps 3
CRI >80
Koppelbaar Ja
Dimbaar Ja
Garantie Tot 5 jaar