Krijg nu 20% korting op een Fairybell kerstboom met kortingscode XMAS2023. Check het hier!

TL armaturen

TL armaturen

Op zoek naar plafond pendel tl armaturen om het licht dichterbij te brengen? Dan zijn de tl armaturen voorzien van een pendelset een ideale oplossing. Door het armatuur te voorzien van een pendelset, breng je de tl armaturen naar de gewenste positie. Gependelde armaturen kunnen op ieder plafond bevestigd worden. Bekijk hieronder het assortiment aan tl armaturen met de optie om te pendelen.

Gependelde tl armaturen kunnen in vele situaties gebruikt worden als verlichting. De armaturen worden o.a. gebruikt in kantoorruimtes, bedrijfshallen, fabriekshallen en vele meerdere situaties. De lichtbronnen die in het armatuur gaan zijn TL buizen in T8 of T5 variant. De TL buizen gaan branden door het voorschakelapparaat. Het voorschakelapparaat begeleid de juiste hoeveelheid stroom naar de tl buizen. Belangrijk is dat de wattage van het voorschakelapparaat en de tl buis corresponderen. Wanneer dit niet overeenkomt, zal het ten koste gaan van de levensduur van de tl buizen.

Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

1 Item

  1. Philips 4MX093 1 36 L-T WH
    € 50,82 € 42,00
Bekijken als Rooster Lijst
Aflopend sorteren

1 Item

Plafond pendel armaturen voorzien van tl verlichting 

Tl armaturen heeft een optie om aan het plafond gependelt te worden. De armaturen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De veelvoorkomende tl armaturen zijn de 60x60cm variant die veelal worden gebruikt in kantoorruimten. De optie om te pendelen is ideaal wanneer er sprake is van een hoog plafond. Door het pendelen breng je het armatuur omlaag en wordt het armatuur dichter op gewenste plek gebracht. Het pendelen van tl armaturen gebeurt vaak in fabriekshallen, waar het plafond hoog is en de lichtopbrengst op de vloer goed moet zijn. Meer vragen over tl armaturen en het voorzien van een pendelset? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Tl armaturen pendelen in fabriekshallen 

Tl armaturen worden vaak gependelt in fabriekshallen. Door het hoge plafond moet het tl armatuur omlaag worden gebracht, wat door middel van pendelen gaat. Door de tl armaturen te pendelen breng je het armatuur naar de gewenste hoogte. Door strenge regels op het gebied van de juiste hoeveelheid licht op de werkvloer, is dit noodzakelijk. De armaturen die veelal worden gebruikt in een fabriek is de 120 cm of 150 cm variant. Ook is er keus of je uit een T8 of een T5 buis kiest. De armaturen zijn te voorzien van 1 of 2 tl-buizen. Nog vragen over het pendelen van tl armaturen in fabriekshallen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Besparen op tl armaturen? 

Door gebruik te maken van led verlichting valt er te besparen op de tl armaturen. Door te kiezen voor led buizen valt er een besparing te realiseren van gemiddeld 50%. Waar tl buizen gemiddeld 15.000 branduren meegaan, gaan de led buizen al 50.000 branduren mee. Vragen om over te gaan naar led? Bekijk hier het assortiment aan led verlichting.