Sensoren

Sensoren

Nieuwe of oude verlichting voorzien van sensoren? Het is niet alleen handig, maar werkt ook zeer efficiënt. Door middel van sensoren, gaan de lampen pas branden wanneer je zich in de desbetreffende omgeving bevindt. Hierbij moet je denken aan binnen- en buiten verlichting sensoren. Je sensor voor verlichting kopen, doe je bij VerlichtingNL. Bekijk hieronder het assortiment aan schemerschakelaar en aanwezigheidssensor.

Een belangrijk detail is het detectiebereik. Dit geeft aan in hoeveel graden de detectie is van de sensor. Bewegingen in dit bereik worden opgemerkt door de sensor en laat de verlichting branden. Het detectiebereik ligt aan de sensor die je wilt aanschaffen. Het bereik valt ook kleiner gemaakt worden door een deel af te schermen.

We kunnen geen producten vinden op basis van je selectie.

Vervangen van de schakelaar door een sensor

Je huidige schakelaar voor het licht vervangen door een sensor? De sensor schakelt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Door middel van beweging gaat de sensor te werk zodat de verlichting gaat branden. Met het gebruik van een sensor zal dit ook kostenbesparend zijn, omdat je geen constante verlichting aan hebt. Een schakelaar vervangen door een sensor kan op allerlei plaatsen en manieren bevestigd worden.

 

Een sensor voor je buitenverlichting 

Wat is er nou makkelijker dan de buitenverlichting niet handmatig te hoeven besturen. Met een sensor voor je buitenverlichting hoef je alleen maar in de buurt te zijn zodat de verlichting aanspringt. Je buitenverlichting hoeft door middel van de sensor niet constant aan te zijn. Wanneer het donker is, hoef je niet meer te zoeken naar de schakelaar. Het is niet alleen milieuvriendelijker maar ook veel energiezuiniger.

 

Let hierop tijdens het kopen van een sensor 

Besluit je over te gaan naar het kopen van verlichting met een sensor? Let dan op welke verlichting je wilt gaan voorzien van een sensor. Bij de buitenverlichting is het noodzakelijk om de sensor waterdicht te hebben. Een waterdichte sensor heeft een beschermingswaarde van IP66. Dit houdt in dat de sensor tegen water bestemd is. Bij onduidelijkheden of onbeantwoorde vragen die nog spelen, neem gerust even contact op met en van onze medewerkers.

 

Voor meer vragen bij het kopen van een sensor? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.